nl

Welkom in Valkenburg!

Valkenburg

In Valkenburg is veel te zien en te doen. Boek een rondleiding door de mergelgrotten van de Gemeentegrot of Fluweelengrot. Bij de Gemeentegrot kunt u kiezen uit een rondleiding per trein of te voet. Een rondleiding bij de Fluweelengrot is te voet en kan gecombineerd worden met een rondleiding op de kasteelruïne.

Buiten de mergelgrotten is een bezoek aan de Romeinse Katakomben ook een must. Dwalend door de onderaardse gangen reis je terug in de tijd, naar het Rome van de derde en vierde eeuw.

Ontdek de wereld van de mijnbouw in een mysterieuze omgeving onder de grond. Een rondleiding door de steenkolenmijn is een ervaring welke je niet snel vergeet.

Voor jong en oud is ook de Wilhelminatoren en de kabelbaan een bezoek waard. Combineer dit met een stads- of natuurwandeling door Valkenburg. Wandelen of fietsen in Valkenburg en haar omgeving is genieten voor iedere natuur- en fietsliefhebber.

Parkhotel Valkenburg ligt centraal en alles is op loopafstand te bereiken. Boek een overnachting met ontbijt en diner of kijk bij onze arrangementen voor een totale beleving in Valkenburg!