Vacature
Restaurantmanager

Restaurantmanager

Functieomschrijving restaurantmanager Als restaurant manager bij Parkhotel Valkenburg werk je in een team van ongeveer 5 personen. In de bediening verzorgen we lunches, borrels, diners. Tevreden gasten is wat we willen en wat ons energie geeft. Trots zijn we op gasten die terugkomen juist omdat ze zich hier zo thuis voelen.

Parkhotel Valkenburg heeft verschillende type gasten. Gasten die een paar dagen in het hotel zijn om te genieten van de Limburgse omgeving en gastvrijheid. Maar ook gasten die in het hotel voor een zakelijke reden zijn voor bijvoorbeeld een vergadering of een training.

Ook het restaurantteam heeft een bijdrage om de verwachting van de gast waar te maken of nog beter, om deze te overtreffen. Je hecht veel waarde aan een fijne samenwerking met andere collega’s van de receptie en keuken om alles goed op elkaar af te stemmen en gasten een product te leveren dat van alle kanten klopt. Natuurlijk heb jij inhoudelijke vakkennis en ben je flexibel op gebied van werkuren. Maar nog belangrijker vind ik het dat je weet hoe je gasten blij maakt. Door net even die extra aandacht te geven of hen te verrassen. Kernwoorden die passen bij hetgeen wij van je verwachten van jou zijn: gastheerschap, vakmanschap, enthousiasme(ren), flexibiliteit, leiden, motiveren, teamplayer en commercieel handelen.

We staan bekend als een bedrijf dat arbeidsvoorwaardelijk een goed pakket biedt, meer specifiek komt dit in een gesprek aan de orde. Zo heb je bijvoorbeeld elke zondag vrij  en 1 keer per maand heb je een vrij weekend.

Salaris: € 2500,00 – € 2800,00, afhankelijk van ervaring.

Spreekt deze baan jou aan? Neem dan contact met me op voor een gesprek. Je belt hiervoor: 043 6013241 en vraag naar Patricia Klijs (personeelszaken). Soort dienstverband: Deeltijds Parttime uren: 30-38 uur per week

Enthousiast? Bel naar 043- 601 32 41 en vraag naar Patricia Klijs of stuur een mail naar sollicitaties@parkhotelvalkenburg.nl