nl

Schilderbeurt voor het hotel

Parkhotel Valkenburg staat momenteel in de steigers. De buitenkant van het hotel wordt opgeknapt. Een schilderbeurt zorgt er weer voor dat de uitstraling van het hotel weer terugkomt zoals het oorspronkelijk hoorde te zijn. 

Voordat het schilderwerk kon beginnen, is er eerst een uitgebreid kleurhistorisch onderzoek gedaan. Dit was nodig om de oorspronkelijke kleur van het hotel die architect Pierre Cuypers gebruikte te ontdekken. 

In april 2020 worden de schilderwerken afgerond en zal het hotel weer als vanouds opvallen. 

Als gast hoeft u zich geen zorgen te maken. Geluidoverlast heeft u er niet van! Zodra het schilderwerk is afgerond zullen wij met trots via social media het hotel onthullen.

Foto is gemaakt door Harry Heuts. 

Beste gast,

Parkhotel Valkenburg is voor overnachtingen geopend. Conform de richtlijnen van de overheid is de wellness, het restaurant en de bar tot en met 6 april gesloten. Het ontbijt serveren we via roomservice. 

Wij willen u erop wijzen dat we de situatie van dag tot dag bekijken en dat beslissingen ten aanzien van de openstelling van het hotel kunnen wijzigen.

Wij hopen u als gast te verwelkomen en ondanks deze bizarre tijd, zullen we er alles aan doen u om uw verblijf in Zuid-Limburg zo aangenaam mogelijk te maken.

 

15585

Dear guest,

Parkhotel Valkenburg is open for overnight stays. In accordance with government guidelines, the wellness, restaurant and bar will be closed until April 6th. Breakfast will be served through our room service.

We would like to let you know that we have a daily assesment of the situation therefore above mentiond servises may change. 

We hope to welcome you as a guest and despite this bizarre time, we will do everything we can to make your stay in South Limburg as pleasant as possible.