Restaurant

Genieten van heerlijke maaltijden

Onze chef-koks Harold Hul en Jeroen Trimbos zwaaien gezamenlijk de scepter in de keuken. Hun gerechten creatief qua samenstelling en presentatie en afgestemd op de verkrijgbaarheid van de ingrediënten in de seizoenen. Voor de beste smaak met uitsluitend verse ingrediënten. Het hotel beschikt verder over een homarium met kreeft en oesters.

 

Menukaart en lobbykaart
We hebben een aantal menu’s voor u samengesteld. Wilt u een menu dat is afgestemd is op uw wensen, dan werken we dit graag voor u uit. Voor elk gewenst budget is er een passend menu. 

 

Wijnkaart
Bij keuze voor een wijnarrangement komen we graag met een voorstel dat past bij uw gekozen menu. Onze walking dinners zijn een goede keuze als u een groter gezelschap informeel en culinair wil laten genieten. Onze buffetten zijn een goede keuze bij grotere gezelschappen.

  

Openingstijden
Het restaurant is dagelijks geopend vanaf 18.00 uur tot 21.00 uur.

  

Reserveer tijdig
Om teleurstelling te voorkomen, raden wij u aan op tijd te reserveren. Reserveer uw tafel online (minimaal 24 uur van tevoren) of bel met  +31 (0)43 601 32 41.

  

Speciale wensen
Hebt u een voedselallergie? Of vindt u iets niet lekker? Geef het tijdig door, onze chef-kok stelt graag een aangepast menu voor u samen.