Bourgondisch
Limburg

Lunch kaart

  • Boerenbrood met roomkaas, gebakken spek en avocado € 9
  • Clubsandwich zalm met kruidenkaas, komkommer en rode ui € 12
  • Boerenbrood met rundercarpaccio en truffelmayonaise € 12
  • Turks brood met pulled pork € 12
  • Tosti ham/kaas € 8
  • Soep van de dag € 9
  • Uitsmijter ham/kaas € 11
  • Verse Limburgse vlaai van bakkerij Lemmens met slagroom € 5

    Vegetarisch of als vegetarisch gerecht te bestellen.
    Te bestellen van 12:00 uur tot 17:00 uur.
Nagerechten
  • Trio van ijs (chocolade, mokka, kaneel)
  • Tarte tatin
  • Bokkenpootjes tiramisu
  • Parfait van chocolade en advocaat
  • Uitgebreide koffie met huisgemaakt lekkernijen en een likeur naar keuze (Grand Marnier, Liqor 43, Ameretto)
  • Kaasplankje met vier verschillende kazen, roggebrood en Limburgse stroop (supplement € 8)
Gerechten exclusief supplementen
  • Voorgerechten € 15
  • Soepen € 10
  • Hoofdgerechten € 25
  • Nagerechten € 11
Menu's exclusief supplementen
  • Voor-, hoofd- en nagerecht € 41
  • Voor- en hoofdgerecht € 36
  • Hoofd- en nagerecht € 32
  • Voor-, soep-, hoofd- en nagerecht € 45

Diner kaart

Voorgerechten
  • Gravad lax met Tunnbrood
  • Zes oesters met citroen en rode wijnazijn
    (supplement € 9)
  • Salade halve kreeft met groene asperges en mango (supplement € 7)
  • Salade met gerookte eendenborst en vijgencompote
  • Rundercarpaccio met truffelmayonaise en Parmezaan
  • Wildpaté met Preiselbeeren
    Rode biet carpaccio met geitenkaas*
Soepen
  • Soep van de chef
  • Dubbelgetrokken vleesbouillon met kruidenflensjes
  • Pompoensoep met truffelolie*

De gerechten met dit symbool zijn vegetarisch*

Voor- en tevens als hoofgerecht te bestellen
  • Twee Hollandse garnalenkroketten met gefrituurd peterselie en ravigotesaus (als hoofd gerecht drie kroketten)
  • Risotto met Limburgse grotchampignons en Sint Jacobsschelp met truffelolie (kan ook vegetarisch)*
  • Cannelloni met ricotta, spinazie en kaassaus*
Hoofdggerechten
  • Gebakken scholfilet met remouladesaus
  • Tongrolletjes gevuld met zalm op een bedje van spinazie en witte wijnsaus
  • Hele kreeft met groenten en Hollandaisesaus (supplement € 16)
  • Maiskipfilet met pootje met dragonsaus
  • Hertenbiefstuk met Preiselbeeren saus (supplement € 4)
  • Wildpotje met rode kool en aardappelkroketjes
  • Tournedos 160 gram (supplement € 8) 250 gram (supplement € 14) met pepersaus
  • Lasagne van bospaddenstoelen en tomaten*
  • Parelcouscous met pompoen, walnoten en feta*
  • Salade € 3,50
  • Friet € 3,50

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met bakaardappelen en warme groenten. Volgt u een dieet of heeft u een voedselallergie? Meld het ons!