nlfrende

Omgeving

Vanuit Parkhotel Valkenburg loopt u zo het gezellige centrum van Valkenburg aan de Geul in. Bezoek de mergelgrotten, Kasteelruïne, Romeinse Katakomben of maak een ritje met de kabelbaan. Een must tijdens de wintermaanden: de beroemde Kerstmarkt in de grotten. Het Limburgse Heuvelland lijkt een stukje buitenland in Nederland. Het glooiende landschap met haar prachtige natuur, vergezichten en lieftallige en pittoreske dorpjes, is bijzonder geschikt om te wandelen, fietsen en totaal te ontspannen. Parkhotel Valkenburg is een ideale uitvalsbasis voor wandeltochten. Gelegen in het Zuid-Limburgse Heuvelland, maar ook dicht bij grensregio’s. Informeer naar de routes bij onze receptie of stippel uw route vanuit thuis uit via Route.nl. Er vertrekken verschillende routes vanaf Parkhotel Valkenburg! Fietsen in het mooie Limburgse Heuvelland is puur genieten: het wisselende landschap, de mooie natuur en uitdagende hellingen. Niet voor niets dat vele wielerklassiekers hier gereden worden! Parkhotel Valkenburg biedt vele wielerfaciliteiten o.a. een afspuitplek, douchemogelijkheid na uitcheck, afgesloten fietsenstalling en een ontspannende wellness na een dag inspanning. 

Parkhotel Valkenburg ligt ook centraal om de volgende steden te bezoeken: Maastricht, Aken (Aachen) en Luik (Liège). Maastricht is rijk aan historie, heeft een geweldig shopping centrum met vele boetieks, gezellige pleinen met terrasjes en pittoreske straatjes. Menigeen waant zich in Maastricht in het buitenland! Aken (Aachen) is een prachtige Duitse stad op circa 30 minuten rijden met de auto vanaf Valkenburg. Deze historische domstad heeft vele winkels, bezienswaardigheden en musea. Luik (Liège) is de hoofdstad van de provincie Luik in België. De stad ligt aan de Maas, op circa 60 minuten rijden van Valkenburg. Deze historische stad staat bekend om haar wafels, bezienswaardigheden en diverse musea. 

Shopping liefhebbers kunnen hun hart ophalen in de modebewuste steden Maastricht en Aken. Of bezoek de nabijgelegen outlet shopping centers Maasmechelen Village of Designer Outlet Roermond.

 

Parkhotel Valkenburg gehuld in kerstsferen

Het hotel is ondergedompeld in de gezellige kerstsferen. De vele kerstbomen met sfeervolle lichtjes versieren de gangen, het restaurant en de huiskamer.

Alle hotelfaciliteiten zijn geopend: 
– Wellness en zwembad van 07:00 tot 24:00 uur (woensdagmiddag is het zwembad gesloten)
– Restaurant van 17:00 tot 20:00 uur
– Ontbijt wordt geserveerd in buffetvorm in de ontbijtzaal
– Bar is geopend van 12:00 tot 20:00 uur. Na 20:00 uur kunt u op uw kamer hapjes en drankjes nuttigen van de borrelkaart. 

Welkom in Kerststad Valkenburg aan de Geul

Van 12 november 2021 t/m 9 januari 2022 is het Geulstadje Valkenburg weer van onder tot boven in kerstsferen gehuld. Geniet gezellig en ontspannen van de vele lichtjes, de muziek en al het moois boven- én ondergronds! 

In Valkenburg zijn alle toeristische attracties geopend. Dit jaar is er wat meer voorpret dan normaal, want alle grotten en attracties dient u van te voren te plannen. Via www.kerststadvalkenburg.nl vindt u het laatste nieuws en koopt u de tickets voor onder andere de kerstmarkten. 

Goed voorbereid op pad richting Kerststad Valkenburg

Bestel voorafgaand aan je bezoek online je tickets! De tickets hier verkrijgbaar, reservering in tijdsblokken en op datum.