nl

Genieten in Valkenburg

Beste gasten,

Met velen dicht en knus bij elkaar, dat kan dit jaar niet. Veel is onduidelijk en hangt samen met de ontwikkelingen rondom het Corona-virus. Dat geldt ook voor de kerstmarktperiode in Valkenburg. Gemeente en ondernemers in Valkenburg bruisen van creativiteit en met een scala aan nieuwe initiatieven die ze momenteel uitwerken, laten ze u kerst beleven! Alles kris kras verspreid door het stadje. Op loopafstand. En er volledig op gericht om u naast de unieke kerstsfeer en de Limburgse gastvrijheid, zoals u dat van ons gewend bent, de vereiste spreiding te bieden.

Laat u verrassen! En kiest u Parkhotel Valkenburg, dat als anders ook dit jaar omgetoverd is in kerstsfeer, als uw hotel? 

Boek dan voor 1 november uw kamer en ontvang 20% korting op boekingen van zondag tot en met donderdag. Gebruik kortingscode: voordeel20

Tot 15 uur op de dag van aankomst mag u uw direct bij het hotel geboekte reservering kosteloos annuleren. Dat geldt voor alle reserveringen geboekt vanaf 1 oktober. M.u.v. de reserveringen voor arrangementen tijdens Kerst en Oud op Nieuw, hiervoor gelden afwijkende voorwaarden, zie kerstarrangementen.

We verheugen ons op uw komst!

Suzanne Bohlander
General manager Parkhotel Valkenburg/Villa Valkenburg/Appartementen Valkenburg