nlfrende

Zakelijk

Vergaderen

Wij bieden u een vergaderconcept aan, waarbij vergaderen een hele nieuwe dimensie krijgt. In onze Skybox vergadert u op ‘hoog’ niveau en geniet u van een panoramaview over het Limburgse Heuvellandschap. De Skybox heeft een eigen toegang vanaf onze bosparking en ligt in een apart gedeelte van het hotel. Zo geniet u van optimale privacy. Daarnaast heeft deze ruimte veel licht en airconditioning.

De hele dag staat voor u klaar…
Wij serveren de hele dag onbeperkt koffie, thee en ijswater en hebben voor u een selectie gemaakt uit vers seizoensfruit.

 

Lunch
Wij hebben veel aandacht besteed aan het samenstellen van een goede lunch met biologische- en streekproducten. Dit heeft geresulteerd in de 5S’en lunchkaart: soep, sandwiches, sap, snack en salade. Van eenvoudig tot luxe en biologisch. Uitbreiden en mixen… alles mag! U kiest bijvoorbeeld uit een luxe soep met een biologische sandwich en een eenvoudige snack. Bij onze lunch serveren we onbeperkt koffie, thee, ijswater en melk.

Bekijk hier onze  vergaderlunches – 5S.

 

Welkome breaks
Om de pauze in de ochtend of de middag uit te breiden en energie te geven, is een verse smoothie of een frisse fruitsalade een welkome afleiding. Of een kop verse munt- of gemberthee of verschillende soorten rauwkosten met een dipsaus, zijn voorbeelden van een gezonde onderbreking. Vraag naar de mogelijkheden.

 

Energizers
Bewegen zorgt voor meer ruimte in de hersenen, ruimte voor nieuwe ideeën en inzichten. Om het langdurig zitten te onderbreken tijdens een vergadering verzorgen wij een aantal actieve breaks voor u. Een wandeling, fietstocht of een bootcamp op ons eigen terrein. Of als u het liever iets rustiger aan doet, Yoga oefeningen om de geest weer leeg te maken. Alle energizers organiseren we met professionele instructeurs. Ook een middag vullende teambuilding behoort tot de mogelijkheden.  Wat dacht u van grotbiken, een stadswandeling door Valkenburg of een kookworkshop, een rit met de Zuid-Limburgse stoomtrein of een fietsclinic, een BBQ of een foodtruck festival, een wijn- of bierproeverij? Wij denken graag met u mee! Neem contact met ons op voor een inspirerend activiteitenprogramma op maat. 

Parkhotel Valkenburg is partner van “Wij zijn Valkenburg”, dé aanbieder van groeps- en zakelijke arrangementen in het Geulstadje. Wij zijn Valkenburg heeft één overzichtelijk platform, waar u terecht kan voor het beste dat Valkenburg aan activiteiten te bieden heeft. Bezoek voor meer informatie de website: www.wijzijnvalkenburg.nl.

 

Parkeren
Tijdens uw verblijf parkeert u uw auto op onze ruime parkeerplaats, de kosten hiervoor bedragen € 9,50 per dag, per voertuig. Bij een volle bezetting van de parkeerplaats parkeert u tegen lokaaltarief de auto op de Geulparking, op 2 minuten lopen van het hotel gelegen.

 

Overnachten
Dit arrangement is mogelijk uit te breiden met een overnachting. De kosten voor een overnachting zijn afhankelijk van de periode waarin u boekt en welk kamertype u wenst.

 

Zalen
Bekijk hier onze zalen en indelingsmogelijkheden

 

Panoramaruimte en skybox met eigen ingang
De bijzonderste vergaderruimte van Parkhotel Valkenburg is de panoramaruimte en skybox. Vanuit hier heeft u een prachtig uitzicht over de Limburgse heuvels. De ruimtes zijn voorzien van alle gewenste moderne audiovisuele middelen. Daarnaast heeft het een eigen ingang vanaf de parkeerplaats. Alle ingrediënten voor een ontspannen bijeenkomst!

 

Vergaderarrangementen
Parkhotel Valkenburg biedt diverse vergaderarrangementen.  Bepaal welk arrangement u wilt, kies de ruimte erbij en stel zelf uw vergaderlunch en diner samen. Ons professionele reserveringsteam adviseert u graag. Speciale wensen? Neem contact met ons op voor een offerte op maat via onderstaand contactformulier of bel naar +31 (0)43 601 32 41.

  

 

Vergaderfaciliteiten

  • tot 150 personen
  • 83 kamers
  • gratis snelle wifi
  • Green Key Goud
  • Zalen met daglicht
  • Restaurant en bar
  • Centrum op loopafstand
  • Exclusief af te huren
  • Visuele middelen: beamer, projectiescherm en flip-over
  • Vergadertelefoon: telefoon met directe verbinding met uw contactpersoon tijdens uw vergadering