nlfrende

Trouwen

Onvergetelijke bruiloft tussen de Limburgse heuvels

Beleef jouw droomhuwelijk in Parkhotel Valkenburg! Wat dachten jullie van onze imposante feestruimte verlicht door kroonluchters? Onze serre en terras met een weergaloos uitzicht op de Limburgse heuvels? De diverse ruimtes bieden talrijke mogelijkheden voor aankleding en hebben een uitstekende akoestiek voor live muziek.

 

Receptie en diners 

Een huwelijksdiner, buffet, barbecue of hapjes… onze chef-kok denkt graag met u mee. Hij kookt graag met lokale producten uit het seizoen. Vaak met biologische en fair trade producten. U proeft zijn passie en culinaire vakmanschap in de gerechten.

 

Prachtige omgeving voor bruidsreportage

Parkhotel Valkenburg en haar groene omgeving lenen zich uitstekend voor een romantische bruidsreportage. Maak foto’s in het park van het hotel, het aangrenzende hellingbos aan het hotel of in het pittoreske centrum van Valkenburg aan de Geul op 300 meter loopafstand.

 

Romantische bruidssuite

Sluit uw huwelijksdag af in onze chique bruidssuite met jacuzzi. Ruim en sfeervol ingericht met een rond bed. Romantiek op en top!

 

Exclusief voor jullie!

Hoe bijzonder is het voor jullie gasten om over het gehele hotel te beschikken? Zonder andere gasten. Zodat u met niemand rekening hoeft te houden en dus bijna alles mogelijk is. Het hotel heeft 81 kamers. Voor een gezelschap met zo’n aantal personen, loont het al snel. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Met een kleiner gezelschap? Bekijk eens de mogelijkheden in onze Villa Valkenburg.

 

Trouwen in Valkenburg

Parkhotel Valkenburg is rustig gelegen, op 300 meter loopafstand van het knusse centrum van Valkenburg. Het hotel is door de gemeente Valkenburg aan de Geul aangewezen als officiële trouwlocatie. Dit betekent dat uw complete huwelijksdag kan plaatsvinden bij Parkhotel Valkenburg.

 

Wij helpen jullie graag

Bij het organiseren van een bruiloft komt veel kijken. Ons Salesteam helpt graag om jullie mooiste dag van begin tot eind in goede banen te leiden. Wij hebben ruime ervaring en beschikken over veel kennis en lokale contacten. Neem contact op via sales@parkhotelvalkenburg.nl of via +31 (0)43 601 3241 en ervaar wat de mogelijkheden zijn.

Huwelijksfaciliteiten

  • Tot 150 feestgasten
  • Restaurant, bar en terras
  • Bruidssuite aanwezig
  • Officiële trouwlocatie
  • Exclusief af te huren
  • Parkeergelegenheid