nlfrende

Feestelijk

Ervaar onze Limburgse gastvrijheid

Iets te vieren? In Parkhotel Valkenburg maken wij uw feest écht bijzonder. Of het nu gaat om een familiebijeenkomst, een receptie, een ingetogen feest of juist een uitbundige avond. De mogelijkheden zijn veelzijdig in Parkhotel Valkenburg. In een persoonlijk gesprek bespreken wij graag onze mogelijkheden en ervaringen. Wij zorgen voor een spetterende herinnering voor u en uw gasten!

 

Diverse ruimtes met legio mogelijkheden
Parkhotel Valkenburg biedt diverse mogelijkheden qua ruimtes. Van imposante feestruimte met bar en diverse nissen tot panoramaruimte. Met talrijke mogelijkheden voor aankleding en een uitstekende akoestiek voor live muziek. Mooi weer? Betrek één van onze terrassen bij uw evenement.

 

Diners
Onze chef-kok kookt graag met lokale producten uit het seizoen. Vaak met biologische en fair trade producten. Zijn passie en culinaire vakmanschap vindt u terug in zijn gerechten. Of het nu gaat om een buffet, een uitgeserveerd diner, tapas hapjes of een barbecue…onze chef-kok denkt graag met u mee.

 

Exclusief samenzijn in het hotel
Uw eigen exclusieve bijeenkomst? Parkhotel Valkenburg beschikt over een panoramaruimte met skybox en exclusief toegankelijk terras. Vanuit deze ruimte kijkt u uit over de Limburgse heuvels. Vanaf de parkeerplaats heeft het een eigen ingang. Ideaal voor uw privé bijeenkomst! Wilt u het helemaal speciaal maken? Reserveer dan het gehele hotel exclusief voor u en uw gasten.

 

Villa Valkenburg: exclusief samenzijn met een klein gezelschap
Exclusief samenzijn met een klein gezelschap? Dan kiest u voor Villa Valkenburg. Deze Neoclassicistische villa beschikt over 9 hotelkamers, verdeeld over 4 verdiepingen. Sfeervol en modern ingericht, gelegen op een afgesloten gedeelte met eigen parkeerplaats. Volledige privacy gegarandeerd. Een heerlijke locatie om met een klein gezelschap eens écht samen te zijn! Meer informatie over Villa Valkenburg.

 

Op loopafstand van het centrum, heuvelland en bezienswaardigheden
De omgeving van Parkhotel Valkenburg leent zich uitstekend voor groepsactiviteiten. Actief, sportief, cultureel, spannend, rustgevend of inspirerend. Onze ervaren medewerkers adviseren u graag. Op basis van de samenstelling van de groep en uw wensen organiseren wij uw geslaagde uitje. Mail: sales@parkhotelvalkenburg.nl of bel +31 (0)43 601 32 41.

Evenementfaciliteiten

  • tot 150 personen
  • 83 kamers
  • Gratis wifi
  • Green Key Goud
  • Buitenterras
  • Restaurant en bar
  • Eigen parkeerplaats
  • Exclusief af te huren

 

Beste gast,

Parkhotel Valkenburg is voor overnachtingen geopend. Conform de richtlijnen van de overheid is de wellness, het restaurant en de bar tot en met 6 april gesloten. Het ontbijt serveren we via roomservice. 

Wij willen u erop wijzen dat we de situatie van dag tot dag bekijken en dat beslissingen ten aanzien van de openstelling van het hotel kunnen wijzigen.

Wij hopen u als gast te verwelkomen en ondanks deze bizarre tijd, zullen we er alles aan doen u om uw verblijf in Zuid-Limburg zo aangenaam mogelijk te maken.

 

15585

Dear guest,

Parkhotel Valkenburg is open for overnight stays. In accordance with government guidelines, the wellness, restaurant and bar will be closed until April 6th. Breakfast will be served through our room service.

We would like to let you know that we have a daily assesment of the situation therefore above mentiond servises may change. 

We hope to welcome you as a guest and despite this bizarre time, we will do everything we can to make your stay in South Limburg as pleasant as possible.