nlfrende

Wieler- en fietsarrangement

Verken op een racefiets, mountainbike of (elektrische) fiets het pittoreske Valkenburg en het Limburgse Heuvelland!

Het fietsseizoen gaat het hele jaar door in het prachtige Limburgse Heuvelland. Het heuvellandschap biedt veel uitdaging voor fietsers van ieder niveau. Wilt u verblijven in een hotel dat goed uitgerust is met zaken die van belang zijn, dan is Parkhotel Valkenburg de juiste keuze.

Wij, als sponsor van het Parkhotel Valkenburg Cycleteam en de Valkenburgse Wielerclub, weten wat wielrenners en fietsers nodig hebben tijdens een aangenaam fiets- en/of wielerverblijf en bieden hiervoor diverse faciliteiten. Wij beschikken over een inpandige fietsenstalling, een afspuitplek voor de fiets en de mogelijkheid om uw fietskleding te wassen. Ook beschikken wij over een GPS systeem en diverse fietsroutes. 

Parkhotel Valkenburg werkt samen met het Shimano Experience Center, waar u de nieuwste materialen mag testen én genieten van een heerlijke dag fietsen in het Limburgse landschap. Bedwing de Cauberg of andere historische beklimmingen. Ga je voor een racefiets, mountainbike of E-bike? Kies de fiets van je dromen!

Voor groepen vanaf twaalf fietsers stippelen de renners van de Valkenburgse Wielerclub speciaal voor u de mooiste routes uit en begeleiden u tijdens de fietsritten met een materiaalwagen. Of kiest u voor een fietsroute onder leiding van Steven Rooks? Na een clinic van Steven Rooks heeft u een mooie dag gefietst in het Limburgse Heuvelland en krijgt u tips om het wielrennen nog beter onder de knie te krijgen. 

In de bar of op het terras van Parkhotel Valkenburg ontmoet u nadien de andere wielrenners. Een gezellig wielersamenzijn.

Een fiets- of wielerbedrijfsuitje organiseren? Een vergadering of incentive? Of een wielerclinic onder leiding van Steven Rooks? In Parkhotel Valkenburg is het allemaal mogelijk. Neem contact op via sales@parkhotelvalkenburg.nl of bel naar 043-601 32 41. 

Faciliteiten

  • Afspuitplek voor fietsen
  • Wasservice sportkleding
  • Fitnessgelegenheid
  • GPS/kaarten
  • Actuele wielrenroutes
  • Begeleiding en materiaalwagen
  • Pastamaaltijden

Wielerclinic

Een wielerclinic is een mooie kans om uw relaties en collega’s uit te nodigen voor een fantastische dag op de fiets.  Een clinic wordt besproken met Steven Rooks; een combinatie van business en cycling.

Heeft u interesse in een wielerclinic? Een combinatie met vergaderen, overnachten en/of dineren? Vele mogelijkheden zijn bespreekbaar! Neem contact op via sales@parkhotelvalkenburg.nl of bel naar 043-601 32 41.