nlfrende

Kerststad Valkenburg

Zoekt u een hotel op loopafstand van de kerstmarkt in Valkenburg? Parkhotel Valkenburg is rustig gelegen in kerststad Valkenburg, op slechts 300 meter loopafstand van de kerstmarkten. Dé ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan de vele kerstactiviteiten! U parkeert uw auto bij het hotel (€ 9,50 per nacht). Door de sfeervol verlichte straten loopt u naar de kerstmarkten en andere activiteiten.

Meer dan alleen de kerstmarkt

Kerststad Valkenburg bruist van de kerstactiviteiten. Twee keer per week vindt er een Christmas Parade plaats. Daarnaast zijn er diverse concerten en andere evenementen. Natuurlijk allemaal in kerstsfeer!  Vergeet niet een bezoek te brengen aan Santa’s Village, de ‘bovengrondse kerstmarkt’ in het centrum van Valkenburg met sfeervolle chalets.

Kerststad Valkenburg voor kinderen

Behalve de kerstmarkten is er nog veel meer te doen! Aangrenzend aan Parkhotel Valkenburg ligt het Sprookjesbos. Deze wordt tijdens de kerstmarktperiode omgetoverd tot Winters Sprookjesbos met minischaatsbaan. Bezoek de Christmas Parade en vergeet vooral Europa’s grootste zingende kerstboom niet in Santa’s Village! Bekijk ook de mergelbeelden en kerst miniatuurwereld in Mergelrijk. Verblijf in één van de praktisch uitgeruste familiekamers van Parkhotel Valkenburg. Voor gezinnen hét Kerstmarkt Valkenburg hotel!

Valkenburg Kerststad: van 15 november 2019 tot en met 5 januari 2020 is het pittoreske Valkenburg ondergedompeld in Kerstsfeer. Bezoek de gezellige kerstmarkten in de grotten en geniet van de kerstversieringen! Al deze activiteiten bevinden zich op loopafstand van Parkhotel Valkenburg. Na een vermoeiende dag is het heerlijk ontspannen in ons wellness centrum met binnenzwembad.

Boeken via de site van Parkhotel Valkenburg geeft voordelen: altijd de beste prijs en geen boekingskosten! 

Kerstmarkt

    Onze Kerstmarkt-arrangementen voor 2020 zijn op dit moment niet bekend. Vanaf augustus staan de arrangementen weer op deze pagina. 
    Heeft u vragen over onze arrangementen, neem contact op met onze receptie info@parkhotelvalkenburg.nl of +31 (0)43 601 3241.

 

Kerst / Oud&Nieuw in Valkenburg

 

Wenst u met Kerst of Oud&Nieuw te verblijven in Valkenburg?

Vindt hier de arrangementen voor de Feestdagen. 

Beste gast,

Parkhotel Valkenburg is voor overnachtingen geopend. Conform de richtlijnen van de overheid is de wellness, het restaurant en de bar tot en met 6 april gesloten. Het ontbijt serveren we via roomservice. 

Wij willen u erop wijzen dat we de situatie van dag tot dag bekijken en dat beslissingen ten aanzien van de openstelling van het hotel kunnen wijzigen.

Wij hopen u als gast te verwelkomen en ondanks deze bizarre tijd, zullen we er alles aan doen u om uw verblijf in Zuid-Limburg zo aangenaam mogelijk te maken.

 

15585

Dear guest,

Parkhotel Valkenburg is open for overnight stays. In accordance with government guidelines, the wellness, restaurant and bar will be closed until April 6th. Breakfast will be served through our room service.

We would like to let you know that we have a daily assesment of the situation therefore above mentiond servises may change. 

We hope to welcome you as a guest and despite this bizarre time, we will do everything we can to make your stay in South Limburg as pleasant as possible.