nlfrende

Kerststad Valkenburg

Parkhotel Valkenburg is vanaf 13 november 2020 het sfeervolste kersthotel van Valkenburg. Zodra u de parkeerplaats komt oprijden ziet u de sfeervolle verlichting glinsteren, de kerstmuziek hoort u vanaf het moment dat u bij de receptie binnenstapt en tijdens een drankje, hapje en het ontbijt waant u zich in een heus kerstspektakel. 

Van 13 november 2020 t/m 3 januari 2021 barst Kerststad Valkenburg weer los! Vast staat dat Kerststad Valkenburg anders zal zijn dan andere jaren. Onzekerheden als gevolg van de coronacrisis en de maatregelen die op dit moment opgevolgd moeten worden, hebben ertoe geleid dat zowel de Kerstmarkt Fluweelengrot als de Kerstparade dit jaar geen doorgang zullen vinden. De andere activiteiten waaronder: Kerstmarkt in de Gemeentegrot, Santa’s Village, Kerst in MergelRijk, Kerstmarkt Wilhelminatoren, Christmasfestival Sprookjesbos en Route d’Amuse zullen vooralsnog doorgaan. 

Loop door het sfeervolle centrum van Valkenburg en droom weg in de sprookjesachtige kerststad met een uitgebreid cultureel en muziekprogramma op straat. 
Als tip geven wij u mee dat u uw bezoek vooraf al vastlegt zodat u optimaal geniet van de mooiste kerststad van Nederland! 

 

Zoekt u een hotel op loopafstand van de kerstmarkt in Valkenburg? Parkhotel Valkenburg is rustig gelegen in kerststad Valkenburg, op slechts 300 meter loopafstand van de kerstmarkt en -activiteiten. Dé ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan de vele kerstactiviteiten! U parkeert uw auto bij het hotel (€ 9,50 per nacht). Door de sfeervol verlichte straten loopt u naar de kerstmarkten en andere activiteiten.

 

Boeken via de site van Parkhotel Valkenburg geeft voordelen: altijd de beste prijs en geen boekingskosten! 

Proef de Kerst - 1 nacht

  • 1 Overnachting
  • Uitgebreid ontbijtbuffet met live cooking
  • 3-gangen diner op de dag van aankomst
  • Ontvangst met warme chocomel en kerststol

Proef de Kerst - 2 nachten

  • 2 Overnachtingen 
  • Uitgebreid ontbijtbuffet met live cooking
  • 3-gangen diner op de dag van aankomst
  • Ontvangst met warme chocomel en kerststol

Kerst / Oud&Nieuw in Valkenburg

 

Wenst u met Kerst of Oud&Nieuw te verblijven in Valkenburg?

Vindt hier de arrangementen voor de Feestdagen.