nlfrende

Arrangementen

Hotelarrangementen Zuid-Limburg

Even er tussenuit? Met de hotelarrangementen van Parkhotel Valkenburg bent u even helemaal weg. Verken het pittoreske Valkenburg of het Limburgse Heuvelland. Ga wandelen, fietsen of wielrennen. Of winkelen in Maastricht, Aken of Luik.

Op zoek naar hotelaanbiedingen in Zuid-Limburg? Of weekend arrangement aanbiedingen in Valkenburg? Ook dan bent u bij Parkhotel Valkenburg aan het juiste adres! De hotelarrangementen in Valkenburg vormen een prima startpunt voor een verkenning van Zuid-Limburg. Daarnaast is er voor ieder wat wils: van een weekend arrangement Valkenburg tot een heerlijk culinair arrangement met overnachting. Heerlijk genieten van een verblijf in Zuid-Limburg! Alleen via parkhotelvalkenburg.nl ontvangt u gegarandeerd de beste prijs.

Vindt u het moeilijk om een keuze te maken? Of wilt u persoonlijke ondersteuning bij het reserveren? Neem contact op met onze receptie via +31 (0)43 601 32 41. Wij adviseren u graag!

 

Boeken via de site van Parkhotel Valkenburg geeft voordelen: altijd de beste prijs en geen boekingskosten! 

 

 

 

Prijzen hotelarrangementen

Alle prijzen van onze hotelarrangementen zijn op basis van 2 personen in een hotelkamer. Voor 1-persoonsgebruik geldt een toeslag. U betaalt geen reserveringskosten. Uw auto parkeert u tegen een tarief van € 9,50 per nacht op onze eigen parking. In het gehele hotel maakt u gratis gebruik van draadloos internet. Tevens zijn er gratis wandel- en fietsroutes in Zuid-Limburg verkrijgbaar bij de receptie.

 

Indien u een reservering maakt voor volgend jaar, kan het zijn dat de prijs van de verblijfsbijdrage en parkeerkosten tussen het moment van boeken en de aankomst wordt veranderd.