nl

10 redenen om kerststad Valkenburg te bezoeken

Wij hebben dé 10 redenen waarom u de feestdagen bij Parkhotel Valkenburg echt niet mag missen op een rijtje gezet. Zien we u snel?

Alles = Kerst

Wij hebben samen het hele hotel in kerstsfeer gehuld. Kerstbomen, cadeautjes, sterren en zelfs een ijsbeer!

Wandel door winters Zuid-Limburg

In het zuiden vindt u de mooiste wandelingen met prachtige vergezichten. Neem uw muts en sjaal mee en geniet onderweg van warme chocomelk!

Het ontbijt

Ons uitgebreide ontbijtbuffet is eigenlijk een reden op zich. Spot u de twee kerstberen tijdens het ontbijt?

De kerstmarkten

De kerstmarkten zijn gewoon geopend, online reserveren is wel nodig. Een nadeel? dat vinden wij niet, de lange wachtrijen zijn zo verleden tijd!

En nog veel meer…

Er is natuurlijk nog veel meer kerstfeest dan enkel de markten. In het hotel vindt u een eenvoudige CityMap die u langs de leukste plekjes brengt!

Restaurant

Ons restaurant is dagelijks geopend tussen 17:00 en 20:00 uur. En ook nog eens met een nieuwe menukaart, geniet van een heerlijk diner in de gezellige kerstsfeer!

Na 20 uur niks meer te doen?

Niet bij ons! Helaas moeten de bar en het restaurant dicht om 20:00 uur. Maar niet gertreurd, na 20:00 bestelt u drankjes of hapjes van de borrelkaart gewoon voor op de kamer. Of ga genieten in de wellness die dagelijks tot 24:00 uur geopend is!

Veilig!

Bij binnenkomst wordt iedereen gecontroleerd op geldige QR-code met legitimatie.

Kerstshoppen

Raakt u niet uitgeshopt in Valkenburg en bij de kerstmarkten, binnen een kwartier staat u in het gezellige centrum van Maastricht. Ideaal voor al uw kerstcadeautjes!

Heeeeeeeel veeeeeeeel goede zin!

Wij hebben er gewoon ontzettend veel zin in om er samen met u een geweldige kerst van te maken. Even ontsnappen aan het dagelijks leven en genieten van een magische kerstwereld!