nlfrende

Zakelijk

Vergaderen

Wij bieden u een vergaderconcept aan, waarbij vergaderen een hele nieuwe dimensie krijgt. In onze Skybox vergadert u op ‘hoog’ niveau en geniet u van een panoramaview over het Limburgse Heuvellandschap. De Skybox heeft een eigen toegang vanaf onze bosparking en ligt in een apart gedeelte van het hotel. Zo geniet u van optimale privacy. Daarnaast heeft deze ruimte veel licht en airconditioning.

 

Vanzelfsprekend
Visuele middelen
Bij dit arrangement zijn een beamer, projectiescherm en een flip-over inbegrepen. Vanzelfsprekend maakt u met al uw apparaten direct verbinding met onze supersnelle wifi.

 

Wifi
Het draadloos internet is bij ons van bijzonder hoge kwaliteit, Zelfs bij grote groepen gebruikers blijft het internet snel. Veel data laden is geen enkel punt zodat u vergadering effectief en efficiënt verloopt.

 

Green Key
Vanaf 2012 is Parkhotel Valkenburg in het bezit van de Green Key. Het keurmerk staat voor maatschappelijk verantwoord ondernemen en houdt in dat we ons extra inzetten om het milieu te sparen. Met trots melden we nu dat we met onze laatste keuring de gouden status hebben behaald! Green key geeft u een extra goed gevoel. Het pand is een Rijksmonument dat met zorg onderhouden blijft, waardoor niet alleen onze generatie maar ook de toekomstige generaties van dit Rijksmonument optimaal kunnen genieten.

Concreet voor uw bijeenkomst betekent de Green Key dat de ruimte voornamelijk verlicht is met daglicht, groene stroom en gas ingekocht is en er oplaadpunten voor elektrische auto’s aanwezig zijn. Het papier dat wij voor u klaarleggen is ecologisch verantwoord geproduceerd. Bovendien serveren wij biologische en streekgerechten.

 

Onze vergadertelefoons
Tijdens uw vergaderdag staat u constant in verbinding met uw contactpersoon middels een aparte mobiele telefoon. Extra koffie? Een extra flipover? Wilt u uw lunch een half uur later? App of bel!

 

De hele dag staat voor u klaar…
Wij serveren de hele dag onbeperkt koffie, thee en ijswater en hebben voor u een selectie gemaakt uit vers seizoensfruit.

 

Lunch
Wij hebben veel aandacht besteed aan het samenstellen van een goede lunch met biologische- en streekproducten. Dit heeft geresulteerd in de 5S’en lunchkaart: soep, sandwiches, sap, snack en salade. Van eenvoudig tot luxe en biologisch. Uitbreiden en mixen… alles mag! U kiest bijvoorbeeld uit een luxe soep met een biologische sandwich en een eenvoudige snack.

Bij onze lunch serveren we onbeperkt koffie, thee, ijswater en melk.

Bekijk hier onze 5-S vergader lunches.

 

Welkome breaks
Om de pauze in de ochtend of de middag uit te breiden en energie te geven, is een verse smoothie of een frisse fruitsalade een welkome afleiding. Of een kop verse munt- of gemberthee of verschillende soorten rauwkosten met een dipsaus, zijn voorbeelden van een gezonde onderbreking. Vraag naar de mogelijkheden.

 

Energizers
Bewegen zorgt voor meer ruimte in de hersenen, ruimte voor nieuwe ideeën en inzichten. Om het langdurig zitten te onderbreken tijdens een vergadering verzorgen wij een aantal actieve breaks voor u. Een wandeling, fietstocht of een bootcamp op ons eigen terrein. Of als u het liever iets rustiger aan doet, Yoga oefeningen om de geest weer leeg te maken. Ook een middag vullende teambuilding behoort tot de mogelijkheden. Alle energizers organiseren we met professionele instructeurs.

 

Fietsen/Wielrennen
Als sponsor van het Parkhotel Valkenburg Cycleteam weten we wat wielrenners willen.

Voor groepen vanaf zes fietsers stippelen de renners van de Valkenburgse wielerclub speciaal voor u de mooiste routes uit en begeleiden u tijdens de fietsritten met een materiaalwagen. 

 

Parkeren
Tijdens uw verblijf parkeert u uw auto op onze ruime parkeerplaats*, de kosten hiervoor bedragen € 7,50 per dag, per voertuig.

*Bij een volle bezetting van de parkeerplaats parkeert u tegen lokaaltarief de auto op de Geulparking, op 2 minuten lopen van het hotel gelegen.

 

Overnachten
Dit arrangement is mogelijk uit te breiden met een overnachting. De kosten voor een overnachting zijn afhankelijk van de periode waarin u boekt en welk kamertype u wenst.

 

Zalen
Bekijk hier onze zalencapaciteiten en bijbehorende huurprijzen

 

Panoramaruimte en skybox met eigen ingang
De bijzonderste vergaderruimte van Parkhotel Valkenburg is de recent gerenoveerde panoramaruimte en skybox. Vanuit hier heeft u een prachtig uitzicht over de Limburgse heuvels. De ruimtes zijn voorzien van alle gewenste moderne audiovisuele middelen. Daarnaast heeft het een eigen ingang vanaf de parkeerplaats. Alle ingrediënten voor een ontspannen bijeenkomst!

 

Vergaderarrangementen
Parkhotel Valkenburg biedt diverse vergaderarrangementen.  Bepaal welk arrangement u wilt, kies de ruimte erbij en stel zelf uw vergaderlunch en diner samen. Ons professionele reserveringsteam adviseert u graag. Speciale wensen? Neem contact met ons op via +31 (0)43 601 32 41 of via sales@parkhotelvalkenburg.nl voor een offerte op maat.

 

Op loopafstand van het centrum, heuvelland en bezienswaardigheden
Parkhotel Valkenburg is gunstig gelegen. Op 300 meter van het bruisende Valkenburg met haar vele cafeetjes en bezienswaardigheden. Maar ook dichtbij de Limburgse natuur. Ideaal voor een sociaal programma voor uw teambuildings- of bedrijfsdag. Wat dacht u van grotbiken of een bootcamp, een stadswandeling door Maastricht of een kookworkshop, een rit met de Zuid-Limburgse stoomtrein of een fietsclinic, een BBQ, of een foodtruck festival, een wijn- of bierproeverij? Wij denken graag met u mee! Neem contact met ons op voor een inspirerend activiteitenprogramma op maat.

Vergaderfaciliteiten

  • tot 150 personen
  • 83 kamers
  • gratis wifi
  • Green Key Goud
  • Zalen met daglicht
  • Restaurant en bar
  • Centrum op loopafstand
  • Exclusief af te huren