Arrangementen

Hotelarrangementen Zuid-Limburg

Even er tussenuit? Met de hotelarrangementen van Parkhotel Valkenburg ben je even helemaal weg. Verken het pittoreske Valkenburg of het Limburgse Heuvelland. Ga wandelen, fietsen of wielrennen. Of winkelen in Maastricht, Aken of Luik.

De hotelarrangementen in Valkenburg vormen een prima startpunt voor een verkenning van Zuid-Limburg. Daarnaast is er voor ieder wat wils: van een weekend arrangement Valkenburg, een sauna arrangement met overnachting of ander wellness hotel arrangement tot een heerlijk culinair arrangement met overnachting. Heerlijk genieten van een verblijf in Zuid-Limburg!

 

Hotelaanbiedingen Valkenburg
Op zoek naar hotelaanbiedingen in Valkenburg? Ook dan bent u bij Parkhotel Valkenburg aan het juiste adres! Geniet van een last-minute en bekijk de aanbiedingen per seizoen. Vindt u het moeilijk om een keuze te maken? Neem contact op met onze receptie via +31 (0)43 601 32 41. Wij adviseren u graag!

 

Prijzen arrangementen
Alle prijzen van onze hotelarrangementen zijn op basis van 2 personen in een hotelkamer. Voor 1-persoonsgebruik geldt een toeslag. Uw auto parkeert u tegen een tarief van € 7,50 per nacht op onze eigen parking. In het gehele hotel maakt u gratis gebruik van draadloos internet. Tevens zijn er gratis wandel- en fietsroutes in Zuid-Limburg verkrijgbaar bij de receptie.